Skip to content

FAQ

Tevredenheid

Bij Van Lok is uw tevredenheid onze hoogste prioriteit. Het is ons doel om al uw vragen te beantwoorden. Bekijk enkele van onze veel gestelde vragen en neem vooral contact op als u niet kunt vinden wat u zoekt.

Schutting plaatsen?

De schutting kan geplaatst worden met dichte panelen, 21 planks of 23 planks panelen.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Op alle schuttingen die wij plaatsen, bieden wij een garantie van maar liefst 10 jaar! Dit geldt ook voor poorten, beschadigingen door natuurweer en herstellen. Op de montage heeft u een jaar garantie na plaatsing.
Nee. Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen.
Na akkoord op de offerte kunnen wij al binnen 10 dagen beginnen met het plaatsen. Mocht het afwijken van die 10 dagen, dan wordt u hier ruim van te voren op de hoogte gesteld.
Het plaatsen van de schutting wordt doorgaans op 1 dag gedaan, afhankelijk van hoeveel meter er geplaatst moet worden. Vaak kunnen wij tot en met 25 meter op 1 dag al plaatsen.

Ja. U dient zelf de schutting/heg te verwijderen, inclusief de palen en wortels wat nog in de grond zit. Het is mogelijk om dit door ons uit te laten voeren. Neem hiervoor eerst contact op met ons via info@vanlok.nl of door te bellen naar 085 060 8186, dan kunnen wij u hierin adviseren.

Het kan zijn dat de bevestiging in de ongewenste mailbox of spam is terechtgekomen. Mocht deze daar ook niet inzitten, dan kunt u ons altijd bellen. Kijk op onze contactpagina voor de contactgegevens.
Betalingen kunnen contant worden afgerekend of u kunt het overmaken naar het rekeningnummer dat vermeld staat op de factuur o.v.v. het factuurnummer. De betaling vindt altijd plaats na het plaatsen van de schutting, zodra u tevreden bent!
×