Skip to content

Over ons

Over ons

Privacy begint bij je tuin!

Onze passie

Wij bij Van Lok weten hoe belangrijk het is om privacy te hebben in je tuin! We hebben hiervoor dan ook een ruim aanbod in hoe we uw wensen kunnen waarmaken. Wat begon als een zomerbaan in 2013, is uitgerold naar een passie voor schuttingen. Met meer dan 8 jaar ervaring in de schuttingindustrie werken wij alleen met ervaren monteurs die de beste kwaliteit leveren. Dag in, dag uit!

Pure kwaliteit

We gaan alleen voor echt kwaliteit en werken daarom ook met meerdere leveranciers samen, waarbij we de kracht van elke leverancier kennen en optimaal benutten! Hierdoor hoeven we ook nooit te wachten op materiaal en kunnen wij al komen plaatsen binnen 10 dagen na de goedgekeurde offerte.

Weinig derving

Duurzaamheid

Het milieu speelt steeds in belangrijkere rol in de wereld. Dat is ook niet zo gek, als je kijkt naar wat een verspilling er is. Bij Van Lok proberen we zo veel mogelijk derving te voorkomen. Dit doen wij door overgebleven materiaal een nieuw leven te geven bij onze lokale zorg stichting waar we mee samenwerken. Daar maken zij gebruik van het hout op de dagbesteding door houtbewerking te doen. Dit vinden zij leuk om te doen en wij verspillen geen hout!

Onze schuttingen zijn enkel gemaakt van duurzaam materiaal, dat een leven lang mee gaat. Hierbij denken we ook graag mee met u in de verschillende combinatie van systemen en modellen. Maak uw tuin eigen, met Van Lok.

Schutting plaatsen?

De schutting kan geplaatst worden met dichte panelen, 21 planks of 23 planks panelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoe gaan we te werk?

Bekijk ons stappenplan

Maak een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten duidelijkheid hebben en. Wij zijn daarom ook 24/7 bereikbaar via de app en telefonisch staan wij u elke dag graag te woord tot 20:00 uur.

Offerte opstellen

Aan de hand van deze gegevens kunnen wij een offerte voor u opmaken. De reactietijd op de mail is gemiddeld binnen 1 dag.

Binnen 10 dagen plaatsen

Na akkoord op de offerte kunnen wij al binnen 10 dagen beginnen met het plaatsen. Mocht het afwijken van die 10 dagen, dan wordt u hier ruim van te voren op de hoogte gesteld.

×