Skip to content

Schuttingen

Voor elke wens, een schutting

Ruim aanbod

We hebben een ruim aanbod aan panelen in combinatie met verschillende palen en onderplaten. Elke combinatie is mogelijk en we denken graag met u mee in hoe u uw schutting wilt inrichten. Staat het model wat u graag wilt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Grote kans dat we het gewenste model wel hebben en kunnen aanleveren!

Hoe gaan we te werk

Onze panelen

Dichte

Panelen combineren?

Al onze modellen zijn te combineren met o.a. schanskorf, gaaspanelen, lage panelen en/of aflooppanelen. Voor meer informatie over de combinatie en panelen, kunt u contact met ons opnemen via info@vanlok.nl of bel gratis naar 085 060 8186

Onze schuttingsystemen

10x10 systeem diamantkop witgrijs/antraciet

Rotsmotief systeem enkel of dubbelplaat

Stampbeton systeem

12x12 sleufpaal witgrijs of antraciet

Schutting plaatsen?

De schutting kan geplaatst worden met dichte panelen, 21 planks of 23 planks panelen.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een langere levensduur

Onderplaten

Al onze schuttingen worden geplaatst met een onderplaat. Dit is om houtrot te voorkomen en zorgt voor een langere levensduur. Ook kunt u kiezen om voor dubbelplaat te gaan. Deze plaatsen wij wanneer er sprake is van hoogteverschillen. Ook wanneer u toch iets meer privacy wenst te hebben, kunnen wij de dubbelplaat plaatsen om tot een hoogte van +- 2.20 meter te komen.

Plaatsen van beton

Werken met cement en waarom.

Bij vochtig grond, kleigrond en/of stuifzand adviseren wij om gebruik te maken van snelbeton. Dit zorgt voor extra stevigheid en voorkomen van beschadiging bij noodweer. Ook plaatsen wij snelbeton tegen een meerprijs als u dat wenst. U kunt snelbeton bij ons afnemen of zelf aankopen. Neem contact op met ons als u hier gebruik van wilt maken voor de mogelijkheden.

Op maat gemaakt

Onze poorten

Onze poorten zijn te verkrijgen vanaf 0.90 meter tot en met 1.50 meter. De poorten worden met hetzelfde houtsoort als de door u gekozen panelen aangeschaft. Mocht u een poort willen dat afwijkt van de standaard afmeting, dan kunnen wij deze op maat voor u maken en monteren. Voor een bredere toegang hebben wij daarnaast ook dubbele poorten vanaf 1.80 tot en met 3 meter. Ideaal voor wanneer u een oprit hebt waarbij u uw auto graag wilt afschermen. Al onze poorten worden gemonteerd met een slotkast dat wordt geleverd met een drietal sleutels.
×