Skip to content

Schuttingen Almelo

Op zoek naar hoogwaardige schuttingen in Almelo? Bij Van Lok Schuttingen, een bekende naam vanuit Hengelo, bieden we privacy en vakmanschap voor uw tuin. Met ruim 8 jaar ervaring in de schuttingindustrie staan onze ervaren monteurs klaar om uw dromen te verwezenlijken, dag in, dag uit. Kwaliteit is onze standaard. Door samenwerkingen met diverse leveranciers kunnen we snel schakelen en binnen 10 dagen na goedkeuring van de offerte al voor u aan de slag. Wij streven naar topkwaliteit zonder langdurige wachttijden.

Waarom uw schutting in Almelo laten plaatsen door Van Lok?

Duurzaamheid staat centraal bij Van Lok. We streven naar minimalisering van verspilling en geven overgebleven materialen een tweede leven. Lokale zorginstellingen maken gebruik van ons restmateriaal voor houtbewerking tijdens dagbesteding. Zo dragen we bij aan een groenere toekomst en vermijden we onnodige houtverspilling. Onze schuttingen zijn vervaardigd van duurzaam materiaal met een lange levensduur. We denken graag met u mee over diverse systemen en modellen om uw tuin naar wens in te richten. Kies voor Van Lok en maak uw tuin uniek.

Alle soorten schuttingen in Almelo zijn mogelijk!

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan panelen, palen en onderplaten. Elke combinatie is mogelijk, en indien het gewenste model niet direct beschikbaar is, staan we klaar om aan uw specifieke wensen te voldoen. Onze schuttingmodellen zijn flexibel te combineren met diverse opties, zoals schanskorven, gaaspanelen, lage panelen en aflooppanelen. Voor meer informatie over combinaties en panelen, neem gerust contact op via info@vanlok.nl of bel gratis naar 085 060 8186.

Uw kwaliteit schutting in Almelo

Het plaatsen van een schutting? Kies uit dichte panelen, 21-planks of 23-planks panelen. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Elke schutting wordt geplaatst met onderplaten om houtrot te voorkomen en de levensduur te verlengen. Bij hoogteverschillen of voor extra privacy tot een hoogte van +- 2.20 meter, bieden wij ook dubbele onderplaten aan. Bij vochtige grond adviseren wij snelbeton voor extra stevigheid en bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen van snelbeton. Onze poorten zijn beschikbaar in standaardmaten en kunnen op maat worden gemaakt volgens uw specifieke wensen. Voor bredere toegang bieden wij tevens dubbele poorten aan, perfect voor het afschermen van een oprit.

Kies voor vakmanschap en duurzaamheid met Van Lok Schuttingen in Almelo.
×