Skip to content

Schutting Enschede

Op zoek naar kwalitatieve schuttingen in Enschede? Bij Van Lok Schuttingen, al jaren een expert in Hengelo, brengen we privacy en duurzaamheid naar uw tuin. Met meer dan 8 jaar ervaring in het vak, zijn onze ervaren monteurs gepassioneerd om uw wensen te realiseren, elke dag opnieuw. Kies voor puur vakmanschap. Wij werken samen met meerdere leveranciers om de beste kwaliteit te garanderen en kunnen binnen 10 dagen na goedkeuring van de offerte al voor u aan de slag. Zo hoeft u nooit lang te wachten op de realisatie van uw droomschutting.

Waarom uw schutting in Enschede laten plaatsen door Van Lok?

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Bij Van Lok vermijden we verspilling door overgebleven materialen een nieuw leven te geven. Ons restmateriaal wordt hergebruikt door lokale zorginstellingen, waar het wordt ingezet bij houtbewerking tijdens dagbesteding. Zo dragen we bij aan een beter milieu en verspillen we geen kostbaar hout. Onze schuttingen zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat een leven lang meegaat. We denken graag met u mee over de verschillende combinaties van systemen en modellen. Maak uw tuin uniek met Van Lok.

Alle soorten schuttingen in Enschede zijn mogelijk!

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan panelen, palen en onderplaten. Elke combinatie is mogelijk en als het gewenste model er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen vaak toch aan uw wensen voldoen. Onze schuttingmodellen zijn te combineren met diverse opties, zoals schanskorven, gaaspanelen, lage panelen en aflooppanelen. Voor meer informatie over combinaties en panelen kunt u contact met ons opnemen via info@vanlok.nl of bel gratis naar 085 060 8186.

Uw kwaliteit schutting in Enschede

Alle schuttingen worden geplaatst met onderplaten om houtrot te voorkomen en de levensduur te verlengen. Kies ook voor dubbele onderplaten bij hoogteverschillen of voor meer privacy tot een hoogte van +- 2.20 meter. Bij vochtige grond adviseren wij snelbeton voor extra stevigheid en bescherming tegen noodweer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen van snelbeton. Onze poorten zijn verkrijgbaar in standaardmaten en kunnen op maat gemaakt worden als uw voorkeur daar naar uitgaat. Voor bredere toegang bieden we ook dubbele poorten aan, ideaal voor het afschermen van een oprit.

Kies voor vakmanschap en duurzaamheid met Van Lok Schuttingen in Enschede.
×